http://troickaschool.at.ua/sml2/33348269.png
http://troickaschool.at.ua/sml2/dzvonik.gifhttp://troickaschool.at.ua/sml2/dzvonik.gifhttp://troickaschool.at.ua/2_str_nepolnaja_versija.jpghttp://troickaschool.at.ua/sml2/dzvonik.gifhttp://troickaschool.at.ua/sml2/dzvonik.gif   http://troickaschool.at.ua/sml2/Troitske_s.gif
http://troickaschool.at.ua/sml2/6ff3a419fd5d9b7f19df2ebe8bd4e477.gifhttp://troickaschool.at.ua/sml2/ukraina-edina.jpghttp://troickaschool.at.ua/sml2/6ff3a419fd5d9b7f19df2ebe8bd4e477.gifhttp://troickaschool.at.ua/sml2/ukraina-edina.jpghttp://troickaschool.at.ua/sml2/6ff3a419fd5d9b7f19df2ebe8bd4e477.gifhttp://troickaschool.at.ua/sml2/ukraina-edina.jpghttp://troickaschool.at.ua/sml2/6ff3a419fd5d9b7f19df2ebe8bd4e477.gif
Меню сайту
Сайти вчителів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 77
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Випадкове фото
Міні-чат
Святкуймо разом
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2017 » Жовтень » 30 » З Днем Народження, рідна домівко! З Ювілеєм!
20:50
З Днем Народження, рідна домівко! З Ювілеєм!

Лежить моє тихе село у долині

Немов би сховалось, як пташка в калині

В зелених деревах хатинки біленькі

Собі виглядають такі чепурненькі

Поглянеш довкола аж серце радіє

Це ти милий краю, це ти моя мрія

У цій всій красі і природа гарненька

І школа рідненька ….

Школа це не тільки стіни. Насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь. Школа знайомить, розповідає, допомагає... Школа навчає, виховує, сіє «розумне, добре, вічне». Школа – це другий дім, у якому завжди багато яскравих вражень та позитивних емоцій. Золотою симфонією для кожного з нас звучить мелодія шкільного дзвоника, як відгомін далекого дитинства, у яке неможливо повернутися.

28 жовтня ювілейний шкільний дзвінок пролунав для учнів, вчителів, випускників, гостей у нашій школі запросивши всіх присутніх на кінофестиваль «Зірковий ювілей», присвячений 50-річчю від дня заснування нашої рідної Троїцької школи.

Наш кінофестиваль це дійсно визначна подія року, адже своєю присутністю його вшанували почесні гості – директори різних років – «Кращі режисери академії кіномистецтв», колишні та теперішні учителі – «Почесні продюсери кіно академії», кращі актори – наші учні, каскадери, наші батьки, гості.

Ювілейний фестиваль став незабутньою зустріччю кількох поколінь вчителів та учнів. Випускники, гості мали змогу пройтися шкільними коридорами, ознайомитись з інформацією щодо історії школи, яка розміщена на стендах. Було оформлено творчі родинні виставки. Для всіх присутніх було проведено урочисту лінійку, на якій урочисто перші випускники школи відкрили капсулу часу з посланням до молоді 2017 року.

Поринути у минуле, у свої спогади змогли всі, хто був присутній на святковому фестивалі. 50 років рідній школі…. «Хто славить школу? Учні, учителі. А ще людина, на плечі якої, крім навчально-виховного процесу, лягає ще й тягар господарських турбот, перевірок, безлічі великих та дрібних шкільних проблем. Це учитель учителів – директор. За 50 років їх було 6. В номінації «Учитель учителів» були нагороджені директори школи різних років:

  • Попова Марія Феофанівна
  • Черненко Микола Олексійович
  • Іванова Наталія Іванівна
  • Коваль Алла Анатоліївна
  • Шарт Тетяна Іванівна

Приємно було почути привітання та отримати гарні подарунки від гостей свята: Гриценка Олександра Васильовича - заступника голови Новоодеської райдержадміністрації, Євгенова Володимира Володимировича – заступника голови Новоодеської районної ради, начальника відділу освіти Багнюка Валерія Івановича, голови райкому профспілки Погорілої Олександри Георгіївни, голови Новоодеської ради ветеранів України Антоневич Алли Миколаївни, завідуючої Троїцьким дитячим садком Гнилицької Ольги Михайлівни, директорів школи,випускників, вчителів, батьків школи.

За віддану та наполегливу працю були нагороджені ті вчителі, які протягом тривалого часу сіяли зерна доброго, розумного, вічного у серцях дітей. Це:

Прозоров Віктор Євгенович

Іванова Наталія Іванівна

Руденко Галина Михайлівна

Тофтул Галина Вікторівна

Катруца Олена Миколаївна

Савінова Людмила Миколаївна

Безніско Ольга Пилипівна

Бондар Віра Петрівна

Шарт Тетяна Іванівна

Луцька Євгенія Іванівна

Як швидко збігає час. Сьогодні неможливо перерахувати усіх вчителів, які віддали своїй школі не один десяток років. Школа пам’ятає усіх, хто все своє життя без залишку віддав найпрекраснішому на Землі – вихованню дітей, формуванню майбутнього, у якому нам усім жити. Пам’яті тих, хто працював і навчався у стінах нашої школи і кого вже немає разом з нами був присвячений танок зі свічками у виконанні наших вихованців.

Школа… Моя школа… ці слова відлунюють світлим почуттям у душі кожного. Пісні, які нагадали присутнім про шкільні роки дзвінким співом пролунали у виконанні ансамблю Троїцького будинку культури, Анастасії Хомич, Катерини Остап’юк, родини Доліновських, Р.І.Гороп’янової, Г.К.Климової,ансамблю дітей. Свої номери продемонстрували вихованці Троїцького дитячого садка, випускник Чернявський Дмитро, учні нашої школи.

Який же День народження святкується без святкового торту? В кінці свята кожен отримав шматочок смачного ювілейного торту...

Добра і щастя, творчих здобутків, світлого майбутнього тобі, моя шкільна домівко!

 

Переглядів: 345 | Додав: вчитель | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Час
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Block title
Вітаємо

Вітаємо іменинників лютого:

- Луцьку Л.П.

- Хомич В.В.

- Шарт Г.М.

- Дітковську С.

- Удовицьку О.

- Хоменко Н.

- Удовицьку Д.

- Усатого І.

- Камшечко В.

- Джумагелдієва М.

- Римбалович В.

- Посад В.

- Хомич А.

- Шарт О.

Прогноз погоди